Kuvendi i Republikës së Kosovës

Lumir Abdixhiku

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 22.04.1983;

Vendlindja: Prishtinë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Doktor shkence në Ekonomi;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: