Kuvendi i Republikës së Kosovës

Haki Abazi

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 09.12.1974;

Vendlindja: 

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Inxh. Elektros + Menaxher Programesh;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Serbo-kroate, Angleze, Turke, Persishte;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: