Kuvendi i Republikës së Kosovës

Hykmete Bajrami

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 20.01.1975;

Vendlindja: Pejë;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Doktor i shkencave ekonomike;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: 2 mandate deputete, 2010-2014 dhe 2017-2019, Ministre e MTI-së 2012-2017;