Kuvendi i Republikës së Kosovës

Kadri Veseli

PARTIA:PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 31.05.1967;

Vendlindja: Mitrovicë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: 

Gjuhë tjetër përveç amtares: 

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: