Kuvendi i Republikës së Kosovës

Emilija Red┼żepi

PARTIA:Partia e Re Demokratike (NDS)

Përkatësia etnike: Boshnjake;

Ditëlindja: 15.07.1973;

Vendlindja: Prizren;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Pedagoge – Magjistër në shkenca politike;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Boshnjake, Shqipe, Angleze, Turke;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete ne  IV Mandate,  Lider PRD;