Kuvendi i Republikës së Kosovës

Ariana Musliu - Shoshi

PARTIA:PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

KOMISIONET: Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së virusit "COVID-I9" nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 15.08.1985;

Vendlindja: Prishtinë;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: MSt në  Diplomaci; MSc ne Administrim Publik; BSc ne Politikat Publike dhe Menaxhim, BSc ne Shkenca Politike

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Frënge;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Kordinatore nacionale e Kuvendit të Kosovës në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës, Parlamentin Evropian, Asamblenë Parlamentare të Natos, Asamblenë Parlamentare të Frankofonisë;

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit