Kuvendi i Republikës së Kosovës

Arban Abrashi

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Statusi civil: i martuar;

Arsimimi: Master i Integrime Evropiane - Britani e Madhe; Fakulteti Shkencave Politike dhe Administratës Publike - Prishtinë; 

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Gjermane;

Funksionet e tanishme dhe paraprake:

1. Kryetar i Komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë,Rini, Sport, Inovacion dhe Ndërmarrësi

2. Deputet Legjislatura VI

3. Ministër i Punës dhe Mirëqenies Sociale

4. Zv. Ministër i Ministrisë së Integrimeve Evropiane

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit