Kuvendi i Republikës së Kosovës

Arbreshë Kryeziu - Hyseni

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Integrim EvropianKomisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 24.05.1989;

Vendlindja: Gjilan;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Bachelor Gazetari, Master Administratë Publike;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Anëtare e Kuvendit Komunal në Gjilan nga radhët e Lëvizjes VETËVENDOSJE!;

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit