Kuvendi i Republikës së Kosovës

Yllza Hoti

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Buxhet dhe TransfereKomisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 05.09.1995;

Vendlindja: Prizren;

Statusi civil: Beqare;

Arsimimi:

  • BSc Ekonomi dhe Menaxhment, Rochester Institute of Technology;
  • MBA (cand.), University of Minnesota, SHBA

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete;

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit