Kuvendi i Republikës së Kosovës

Vlora Limani - Hajnuni

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

KOMISIONET: Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 05.06.1982;

Vendlindja: Lipjan;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Msc. e shkencave të Kimisë;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze,

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Kryesuese e kuvendit në Lipjan, Drejtoreshë e shëndetësisë dhe përkujdesjes sociale – Lipjan, Ligjëruese në kolegjin Pjetër Budi;

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit