Kuvendi i Republikës së Kosovës

Arber Tolaj

PARTIA:ALEANCA PËR ARDHMËRINË E KOSOVËS (AAK)

GRUPI PARLAMENTAR: Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

KOMISIONET: Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Infrastrukturë dhe Mjedis

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 07.08.1970;

Vendlindja: Pejë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Specialist i Mjekësisë- Kirurg Ortopedik, Magjistër i Menaxhimit Shëndetësor;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Kroate;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Drejtor i Klinikës së Ortopedisë - QKUK;

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit