Kuvendi i Republikës së Kosovës

Shkumbin Demaliaj

PARTIA:ALEANCA PËR ARDHMËRINË E KOSOVËS (AAK)

GRUPI PARLAMENTAR: Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

KOMISIONET: Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së virusit "COVID-I9" nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 29.05.1976;

Vendlindja: Strellc i epërm - Deçan;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Jurist i diplomuar;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Serbok-roate;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Asambleist, Drejtor, Deputet, Kryeshef Ekzekutiv;

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit