Kuvendi i Republikës së Kosovës

Shkëmb Manaj

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

KOMISIONET: Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 25.05.1983;

Vendlindja: Istog;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Ma. Sc. Juridik;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme:

  • Zyrtar i lartë për menaxhimin dhe koordinimin e Reformës së Administratës Publike në Ministrinë e Administratës Publike;
  • Drejtor i Departamentit të Administratës së Përgjithshme në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS);
  • Ushtrues detyre i Sekretarit të Përgjithshëm të MKRS;
  • Drejtor i Departamentit Ligjor në MKRS;
  • Drejtor i Departamentit të Inspektoratit të Trashëgimisë Kulturore në MKRS;
  • Kryetar i Këshillit të Pavarur Mbikëqyres për Shërbimin Civil të Kosovës;
  • Nënkryetar i Forumit të Rinisë së Lidhjes Demokratike të Kosovës;
  • Anëtar i Këshillit të Përgjithshëm të Lidhjes Demokratike të Kosovës;
  • Deputet i Kuvendit të Republikës së Kosovës;
  • Kryetar i Komisionit për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregullore të Punës dhe Mbikëqyrje të Agjencisë Kundër Korrupsionit.

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit