Kuvendi i Republikës së Kosovës

Rasim Demiri

PARTIA:Koalicioni Vakat (VAKAT)

GRUPI PARLAMENTAR: Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

KOMISIONET: Komisioni për Çështjet e Sigurisë dhe MbrojtjesKomisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim

Përkatësia etnike: 

Ditëlindja: 14.03.1975;

Vendlindja: Pousko - Prizren;

Statusi civil: 

Arsimimi: FSI;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Shqipe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Ministër;

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit