Kuvendi i Republikës së Kosovës

Endrit Shala

PARTIA:NISMA SOCIALDEMOKRATE (NISMA)

GRUPI PARLAMENTAR: NISMA - AKR - 6+ (NISMA - AKR - 6+)

KOMISIONET: Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër KorrupsionitKomisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së virusit "COVID-I9" nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 02.12.1981;

Vendlindja: Prishtinë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Universitar – Fakulteti i mjekësisë;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Serbo-kroate;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Ministër i tregtisë dhe industrisë, Shef kabineti i ZVKM, Sekretar për marrëdhënie me publikun – Nisma;

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit