Kuvendi i Republikës së Kosovës

Evgjeni Thaçi - Dragusha

PARTIA:PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

KOMISIONET: Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër KorrupsionitKomisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Infrastrukturë dhe Mjedis

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 15.05.1983;

Vendlindja: Skënderaj;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Juriste, Mr. Sc. - Menagjim i Tokës;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Italiane;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete;

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit