Kuvendi i Republikës së Kosovës

Mirlinda Sopi - Krasniqi

PARTIA:ALEANCA KOSOVA E RE (AKR)

GRUPI PARLAMENTAR: NISMA - AKR - 6+ (NISMA - AKR - 6+)

KOMISIONET: Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe KthimKomisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 11.05.1987;

Vendlindja: Prishtinë;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: PhD Kandidat, Mjeke – Stomatologe (Specialiste e Parodontologjisë dhe Mjekësisë Orale);

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Kryeshefe ekzekutive e NPL Sport Marketing - Prishtinë;

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit