Kuvendi i Republikës së Kosovës

Gazmend Bytyçi

PARTIA:PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

KOMISIONET: Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në KosovëKomisioni për mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 12.11.1977;

Vendlindja: Ferizaj;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Fakulteti i Shkencave Politike;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet;

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit