Kuvendi i Republikës së Kosovës

Hajrulla Çeku

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në KosovëKomisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe KthimKomisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Infrastrukturë dhe Mjedis

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 07.07.1983;

Vendlindja: Prizren;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: MA. Qeverisje & Zhvillim Lokal;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Turke, Serbe, Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme:

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit