Kuvendi i Republikës së Kosovës

Albert Kinolli

PARTIA:PARTIA ROME E BASHKUAR E KOSOVËS (PREBK)

GRUPI PARLAMENTAR: NISMA - AKR - 6+ (NISMA - AKR - 6+)

KOMISIONET: Komisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media

Nationality: Roma;

Date of birth: 24.08.1967;

Place of birth: Prizren;

Marital status: Married;

Education: Studies;

Other languages: Roma, Albanian, Turkish, Bosnian and English;

Previous or current activities and functions: Chairman of the Roma Party;

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit