Kuvendi i Republikës së Kosovës

Elbert Krasniqi

PARTIA:INICIATIVA E RE DEMOKRATIKE E KOSOVËS (IRDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike

Përkatësia etnike: Egjiptian;

Ditëlindja: 22.09.1986;

Vendlindja: Gorazhdevc - Pejë; 

Statusi civil: I martuar; 

Arsimimi: Jurist;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Italiane, Serbo-kroate, Gjermane;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme:

Përfaqësues ligjor në Kosovë, për Ass. Trentino con Il Balkani.
Delegat për Kosovë në Local Democrati Agency of Kosovo
Zëvendës kryesues në Kuvendin Komunal Pejë / 2014 - 2016;

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit