Kuvendi i Republikës së Kosovës

Besa Gaxherri

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

KOMISIONET: Komisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe MediaKomisioni për Mbikëqyrjen e Financave PublikeKomisioni Hetimor Parlamentar mbi procesin e licencimit, operimit, mbikëqyrjes dhe aplikimit për lejet e hidrocentraleve në Republikën e Kosovës

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 26.11.1964;

Vendlindja: Pejë;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Master - Lidership dhe menaxhment;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Serbe, Angleze ;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete – Mandati i 6, Menaxhere e postës në regjionin e Pejës, Anëtare e Këshillit të përgjithshëm (LDK), Kryetare e FG.LDK. Dega - Pejë;

 

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit