Kuvendi i Republikës së Kosovës

Zikreta Aliti

PARTIA:Partia e Re Demokratike (NDS)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe PeticioneKomisioni Hetimor Parlamentar mbi procesin e licencimit, operimit, mbikëqyrjes dhe aplikimit për lejet e hidrocentraleve në Republikën e Kosovës

Përkatësia etnike: Boshnjake;

Ditëlindja: 22.03.1975;

Vendlindja: Lubinje e poshtme - Prizren;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Shkolla e mesme ekonomike;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Shqipe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete;

 

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit