Kuvendi i Republikës së Kosovës

Fadil Nura

PARTIA:PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 04.03.1979;

Vendlindja: Prelloc - Skenderaj;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Jurist i diplomuar - Mr. i Shkencave Juridike;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Gjermane;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Drejtor i drejtorisë së administratës - 2008/10, Drejtor i drejtorisë për Gjeodezi, Kadastër dhe Pronë - 2010/11, Nënkryetar dhe U.D. i Kryetarit të Komunës së Skenderajit - 2012/17;

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit