Kuvendi i Republikës së Kosovës

Taulant Kryeziu

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 21.07.1985;

Vendlindja: Prishtinë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: MSc. Politikat dhe Qeverisja në Bashkimin Evropian; 

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme:

Ligjërues në Universitet Publik dhe Privat (2010-2011), Bashkë-themelues i Grupit për Studime Juridike dhe Politike (GLPS), Bashkë-themelues dhe Kryetar i Bordit Ekzekutiv të Institutit Kosovës për Politikat Evropiane (EPIK), Zëvendës Ministër i Integrimit Evropian, (Shkurt - Qërshor 2020)

 

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit