Kuvendi i Republikës së Kosovës

Driton Hyseni

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Integrim EvropianKomisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 29.09.1977;

Vendlindja: Podujevë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: MBA- Biznes Ndërkombëtar;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Menaxher i Planifikimit të Fluturimeve në Airoportin Ndërkombëtar të Prishtinës;

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit