Kuvendi i Republikës së Kosovës

Milazim Salijaj

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Infrastrukturë, Mjedis, Planifikim Hapësinor dhe Infrastrukturë

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 12.08.1963;

Vendlindja: Duraj - Kaçanik;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Fakulteti;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Serbokroate;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Gjeodet si pjesë e sektorit privat; Kryetar I SHGJK-së për regjionin e Ferizajit si dhe anëtar i KD të SHGJK-së ;

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit