Kuvendi i Republikës së Kosovës

Fadil Nura

PARTIA:Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

KOMISIONET: Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Infrastrukturë, Mjedis, Planifikim Hapësinor dhe InfrastrukturëKomisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 04.03.1979;

Vendlindja: Prelloc - SKENDERAJ;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Jurist Dip. - Master i Shkencave Juridike;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Gjermane, Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Drejtor i dep. Admin.Pers., Drejtor i Drejtorisë së Gjeodezisë; Nënkryetar – U.D. i Kryetarit të Komunës së Skenderajit; Zv.Ministër i Drejtësisë; Deputet në legj.VII;

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit