Kuvendi i Republikës së Kosovës

Isak Shabani

PARTIA:Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

KOMISIONET: Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis, Planifikim Hapësinor dhe Infrastrukturë

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 16.03.1964

Vendlindja: Orllan - PODUJEVË;

Statusi civil: I martuar

Arsimimi: Fakulteti i Mjeksisë;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Serbo-kroate;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Tre mandate asambleist komunal, Deputet;
 

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit