Kuvendi i Republikës së Kosovës

Demant nga Zyra e Kryetares së Kuvendit

29.06.2020

Lajmi i publikuar sot në portalin "Periskopi” dhe disa media të tjera se kinse Kryetarja e Kuvendit, dr. Vjosa Osmani ka kërkuar mbrojtje personale nga KFOR-i, është i pavërtetë. 

Po ashtu edhe citimi kinse nga takimi i saj me ambasadat e QUINT-it, është i pavërtetë. 

Ndaj komplet lajmi është i pavërtetë. 

Kërkojmë nga mediat respektive që ta publikojnë demantin dhe ta largojnë lajmin nga portalet e tyre.