Kuvendi i Republikës së Kosovës

Të gjitha lajmet

Nga Seanca e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Viktimat e Dhunës Seksuale Gjatë Luftës, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

23.07.2021

Disa kohë më parë, Institucioni i Avokatit të Popullit të Kosovës përgatiti një Raport që përmban të dhëna për rekomandimet dhe zbatimin e këtyre rekomandimeve nga institucionet qendrore, lokale dhe të pavarura në të gjithë Kosovën në pesë (5) vitet e fundit.