Kuvendi i Republikës së Kosovës

Të gjitha lajmet

Dëgjim publik mbi Projektligjin për parandalimin dhe mbrojtjen nga dhuna në familje, dhuna ndaj grave dhe dhuna në baza gjinore

12.10.2021

Anëtarët e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Pagjetur, Viktimat e Dhunës Seksuale të Luftës dhe Peticione ranë dakord që të marrin parasysh të gjitha opinionet dhe sugjerimet nga ky dëgjim publik, për të ndihmuar që të miratohet një ligj i ri i vlefshëm në këto fusha dhe i cili do të tregojë në praktikë rezultate më të mëdha dhe më të frytshme