Skupština Republike Kosovo

Arijeta Rexhepi

STRANKA:Pokret SAMOOPREDELJENJE! (LVV)

POSLANIČKA GRUPA: Pokret SAMOOPREDELJENJE! (LVV)

Komisije: Komisija za obrazovanje, nauku, tehnologiju, inovacije, kulturu, omladinu i sport

Etnička pripadnost: Albanka;

Datum rođenja: 07.07.1976;

Mesto rođenja: Gnjilane;

Bračno stanje: Udata;

Obrazovanje: Univerzitet u Prištini;

Jezici osim maternjeg: Engleski;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Nastavnica matematike; članica Skupštine opštine u Gnjilanu, Poslanica; članica parlamentarne Komisije za obrazovanje, nauku, tehnologiju, inovacije, kulturu, omladinu i sport;

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!