Skupština Republike Kosovo

Drita Millaku

STRANKA:Pokret SAMOOPREDELJENJE! (LVV)

POSLANIČKA GRUPA: Pokret SAMOOPREDELJENJE! (LVV)

Komisije: Komisija za prava, interese zajednica i povratak

Etnička pripadnost: Albanka;

Datum rođenja: 31.08.1971;

Mesto rođenja: Prizren;

Bračno stanje: Udata;

Obrazovanje: Master Književnosti;

Jezici osim maternjeg: Engleski, Turski, Srpsko-hrvatski;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Bibliotekarka i poslanica u Skupštini Kosova, Odbornica u Skupštini Opštine Prizren;

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!