Skupština Republike Kosovo

Jeta Statovci

STRANKA:Pokret SAMOOPREDELJENJE! (LVV)

POSLANIČKA GRUPA: Pokret SAMOOPREDELJENJE! (LVV)

Komisije: Komisija za Budžet, Rad i TransfereKomisija za ekonomiju, industriju, preduzetništvo i trgovinu

Etnička pripadnost: Albanka;

Datum rođenja: 03.06.1994;

Mesto rođenja: Priština;

Bračno stanje: Neudata;

Obrazovanje: Master/ zdravstvena ekonomija;

Jezici osim maternjeg: Engleski;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Savetnica Predsednice Skupštine, Poslanica;

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!