Skupština Republike Kosovo

Bedri Hamza

STRANKA:Demokratska stranka Kosova (PDK)

POSLANIČKA GRUPA: Demokratska Partija Kosova (PDK)

Etnička pripadnost: Albanac;

Datum rođenja: 08.11.1963;

Mesto rođenja: Gornja Klina;

Bračno stanje: Oženjen;

Obrazovanje: Ekonomista;

Jezici osim maternjeg: Engleski, Srpsko-hrvatski;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Direktor; Zamenik ministra, Ministar,Guverner, Poslanik; Profesor;

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!