Skupština Republike Kosovo

Branislav Nikolić

STRANKA:SRPSKA LISTA (SL)

POSLANIČKA GRUPA: SRPSKA LISTA (LS)

Komisije: Komisija za evropske integracijeKomisija za spoljne poslove i dijasporu

Etnička pripadnost: Srbin;

Datum rođenja: 12.04.1981;

Mesto rođenja: Gnjilane;

Bračno stanje: Oženjen;

Obrazovanje: Magistar Prava;

Jezici osim maternjeg: Engleski;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Poslanik;
 

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!