Skupština Republike Kosovo

Samra Ilijaz

STRANKA:NOVA DEMOKRATSKA STRANKA (NDS)

POSLANIČKA GRUPA: MULTIETNIČKA (ME)

Komisije: Komisija za poljoprivredu, šumarstvo, ruralni razvoj, životnu sredinu, prostorno planiranje i infrastrukturuKomisija za zdravstvo i socijalno osiguranje

Përkatësia etnike: 

Ditëlindja: 10.09.1988;

Vendlindja: Prishtinë;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Fakulteti i Edukimit;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Shqipe, Turke;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Asambliste në Prizren;

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!