Skupština Republike Kosova

Nabavka

Saopštenja

Përshkrimi i çmimit - Pajisje për Sallën Plenare - 101-21-2901-1-1-1 (KU101 21 010 111)

četvrtak,27 maj, 2021

Dosja e tenderit - Pajisje për Sallën Plenare - 101-21-2901-1-1-1 (KU101 21 010 111)

Izveštaji

ponedeljak,15 januar, 2024

Planifikimi përfundimtar i prokurimit për vitin 2024

ponedeljak,16 januar, 2023

Konačno planiranje nabavke za 2023 godinu

sreda,19 januar, 2022

Konačno planiranje nabavke za 2022 godinu

Ugovori

četvrtak,11 januar, 2024

Kontrata - Servisimi i automjeteve - Lot IV - 101-23-10766-2-2-1

petak,15 decembar, 2023

B52 Njoftimi për nënshkrim - Audio mikser - 101-23-13879-1-4-7 (KU101 23 039 147)

četvrtak,16 novembar, 2023

Kontrata - DCN dhe AUDIO -VIDEO -101-23-10918-2-2-1 (KU101 23 035 221)

petak,10 novembar, 2023

Kontrata - Furnizimi me bateri për UPS- 101-23-11191-1-3-6 (KU101 23 036...

četvrtak,21 septembar, 2023

Kontrata - Shërbime të transportit ajror - bileta - 101-23-8185-2-2-1 (KU101 23 034 221)