Kuvendi i Republikës së Kosovës

Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë është Komision Funksional. Komisioni, në kuadër të fushëveprimit dhe të përgjegjësive, e ndërton bashkëpunimin me parlamentet e shteteve dhe e promovon anëtarësimin e Kuvendit në organizatat parlamentare rajonale e ndërkombëtare, si dhe i shqyrton të gjitha çështjet që kanë të bëjnë me diasporën.

Kalendari i aktiviteteve të komisionit

e martë, 11:00 25 Shkurt 2020
Salla N10

Mbledhja e komisionit

Procesverbali

Të pranishëm: Time Kadrijaj, Fitore Pacolli, Branislav Nikoliq, Fatmire Kollçaku, Gazmend Gjyshinca, Kujtim Shala, Arben Gashi, Enver Hoxhaj, Mirlinda Sopi-Krasniqi dhe Fidan Brina Jilta

Munguan: Ariana Musliu-Shoshi

Të ftuar: Berisha e Arbër Prenaj-OSBE; Violeta Haxholli e Hëna Rexhaj-KDI, Albana Hajdari –EO, Rozafë Thaqi-QKSS dhe media. Nga Zyra e Komisionit: Minire Hasani dhe Manush Krasniqi.

Rendi i ditës
e mërkurë, 11:00 04 Mars 2020
Salla N303

Mbledhja e komisionit

Procesverbali

Të pranishëm: Time Kadrijaj, Fatmire Kollçaku, Gazmend Gjyshinca, Kujtim Shala, Arben Gashi, Ariana Musliu-Shoshi, Mirlinda Sopi-Krasniqi dhe Fidan Brina- Jilta. Nga Zyra e Komisionit: Minire Hasani dhe Manush Krasniqi.

Munguan: Fitore Pacolli, Branislav Nikoliq dhe Enver Hoxhaj.

Të ftuar: Violeta Haxholli-KDI, Ndue Ukaj-Këshilltar Kuvend, Yllka Gashi-GP-LDK, Sanije Berisa-OSBE dhe media.

Rendi i ditës

Përbërja e komisionit

Dokumentet e komisionit

(Nuk ka dokumente)