E Shtune, 18.03.2017 09:42

Kryesia e Kuvendit

Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Deputetët Mustafa e Haradinaj po marrin pjesë në punimet e komisioneve të përgjithshme të Asamblesë Parlamentare të Procesit të Bashkëpunimit për Europën Juglindore
Deputetët Mustafa e Haradinaj po marrin pjesë në punimet e komisioneve të përgjithshme të Asamblesë Parlamentare të Procesit të Bashkëpunimit për Europën Juglindore

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Shtune, 18.03.2017 09:42

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 17.03.2017 14:50

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 16.03.2017 15:12

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 15.03.2017 15:46

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 15.03.2017 15:24

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 15.03.2017 15:13

  Kryesia e Kuvendit

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com