Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 22.05.2018 14:20

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 22.05.2018 13:04

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 22.05.2018 13:02

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 22.05.2018 12:02

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 22.05.2018 12:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 21.05.2018 12:34

  Kryesia e Kuvendit