Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Rafet Rama

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Grupi parlamentar

 • PDK

Partia

Të dhëna personale

 • I lindur më 05.12.1971 në Prekaz
 • I martuar

Arsimimi

 • Fakulteti Ekonomik

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • Oficer në TMK
  Këshilltar politik, dy mandate MPB

Adresa

 • Prekaz

Telefoni

 • 045 404 040
 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com