Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Nezir Çoçaj

Nezir Çoçaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Grupi parlamentar

 • PDK

Partia

 • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

Të dhëna personale

 • I lindur më 27.09.1970 në Gjonaj
 • I martuar

Arsimimi

 • Master

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • Drejtor i Institutit Pedagogjik të Kosovës

Gjuhë tjetër përveç amtares

 • Serbokroate

Adresa

 • Rr. Brigada 128, p.n, Prizren

Telefoni

 • 044 210 094