Kalendari i takimeve dhe i seancave

Seancë Plenare

E Enjte, 19.01.2017 10:00

R e n d i  i  d i t ë s


1. Koha për deklarime jashtë rendit të ditës,

2. Koha për pyetje parlamentare,

3. Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme,
4. Interpelanca e ministrit të Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Arsim Bajrami, sipas kërkesës së deputetit Ismajl Kurteshi, i mbështetur edhe nga 15 deputetë nënshkrues, në lidhje me organizimin e arsimit parashkollor, parafillor dhe parauniversitar në Kosovë,

5. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 05/L-132 për automjete,

6. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 05/L-134 për legalizimin e armëve dhe dorëzimin e armëve të vogla dhe të lehta, municionit dhe mjeteve eksplozive,

7. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 05/L-095 për Akademinë e Drejtësisë,

8. Debat parlamentar sipas kërkesës së deputetit Glauk Konjufca, i mbështetur edhe nga 9 (nëntë) deputetë tjerë lidhur me arrestimet e aktivistëve të Lëvizjes "Vetëvendosje",

9. Formimi i Komisionit ad hoc për përzgjedhjen e një 1 (një) anëtari të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës.

ProcesverbaliTranskripti

Votimi elektronik

pika 0
pika 5
pika 7