Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Mjedis e Planifikim Hapësinor

E Mërkure, 25.01.2017 11:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 28.12.2016,
3. Shqyrtimi i planit të punës së komisionit për vitin 2017,
4. Te ndryshme ;

 

Procesverbali