Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Punë të Jashtme

E Mërkure, 25.01.2017 10:00 në sallën N 302

Rendi i ditës

1. Miratimi i Planit dhe Programit të punës së Komisionit për vitin 2017.

 

Procesverbali