Kalendari i takimeve dhe i seancave

Takim koordinues i komisioneve parlamentare mbi procesin e dialogut Kosovë-Serbi

Komisioni për Punë të Jashtme

E Mërkure, 12.04.2017 14:00 në sallën S-II