Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Mjedis e Planifikim Hapësinor

E Enjte, 20.04.2017 10:00 në sallën N204

Rendi i ditës:


1. Miratimi i rendit të ditës ;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 5.4.2017,
3. Raporti vjetor i Agjencisë për menaxhimin e komplekseve memoriale të Kosovës për vitin 2016,
4. Te ndryshme ;

 

Procesverbali