Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikqyrjen e Agjencisë kundër Korrupcionit

E Marte, 02.05.2017 11:00 në sallën N204

Rendi i ditës:


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Përfundimi i Kryesisë së Kuvendit nr.05-P-081,sipas kërkesës së deputetit Nait Hasani i mbështetur edhe nga pesë deputet tjerë;
3. Të ndryshme.